Eurol Service Point

Meer rendement uit smeermiddelen
Smering wordt meer en meer een specialisme. Kies daarom voor de expertise en ondersteuning van de enige onafhankelijke smeermiddelenfabrikant in Nederland. Wij bieden u de Eurol Service Point garageformule, een eigentijdse totaaloplossing voor uw bedrijf waarmee we u de nodige technische en commerciële ondersteuning geven. Onze instapeisen zijn laag en onze service is groot.

Aanvulling op onze andere garageformules
Eurol Service Point focust zich primair op smeermiddelen en is daarom ook een uitstekende aanvulling op onze breder georiënteerde garageformules  AUTOEXCELLENT, CarXpert, CarXpert Service Partner en Happy Driver Center.

Eurol Academy
Onderdeel van de Eurol Service Point formule is de Eurol Academy. U krijgt naast assortimentsadvies op maat, ook inhoudelijke technische en commerciële trainingen. Na deelname ontvangt u het certificaat tot bevoegd smeermiddelspecialist.

Uitstraling
Uw garage krijgt een professionele Eurol-uitstraling. Naast entreeborden, binnenborden, gevelborden en lichtbakken, ontvangt u korting op de Eurol leenauto*.

*Aanbod Eurol Leenauto geldt enkel in Nederland.

Marketing support
Als Eurol Service Point wordt u ondersteund op het gebied van marketing. Naast het gebruik van de Brand Portal, gevuld met promotiebeelden en productfoto’s, ontvangt u een introductiepakket met onder andere smeerkaartjes, overalls, een vlag en baliedisplay.

Sales support
De Eurol Servicedesk helpt u bij uw vragen over Eurol producten en de verkoop ervan. U heeft een persoonlijke accountmanager en wij zorgen voor een optimale commerciële samenwerking tussen u, uw grossier en Eurol.

Equipment
Eurol heeft verschillende soorten equipment in huis, zoals diplays en flushmachines. Als Eurol Service Point kunt u hier gebruik van maken.

Online support
U ontvangt online support, zoals de mogelijkheid om de Eurol Olieadviseur op uw eigen website te plaatsen. Uw bedrijf wordt ook zichtbaar in de Eurol Service Point locator.

Geïnteresseerd?
Wilt u zich aanmelden voor de Eurol Service Point garageformule? Klik dan op de onderstaande button.

Aanmelden